2010. október 25., hétfő

Fehér-ezüst szett



Ez is kész van már egy ideje, de csak most, hogy már új tulajdonosa örül neki, most rakom fel. Lehet találgatni, hogy vajon miért van a karkötőn olló... Hm..? Aki kitalálta, az már azt is tudhatja, hogy a felfelé álló ormányú elefánt mi célból tartózkodik a karkötőn :)
Minta: Niro, Rebeka bogyó

2010. október 21., csütörtök

Türkiz szett



A szín-kívánság ismét feladta a leckét, és a lentebbi korallos nyaklánchoz hasonlóan ismét az amorf gyöngyház "gyöngyök" adták a megoldást. Zsuzsu, minden mennyiségben. :)

Lila-ezüst szett



A padlizsán zsuzsu-halom után itt az újabb: most épp halványlilában. Nyaklánc is készült hozzá, szolid kis háromsoros.
A szín a karkötőn jobban látszik, a nyakláncot inkább csak a teljesség, szettesítés érdekében tettem fel.

2010. október 19., kedd

Padlizsán-ezüst karkötő


Zsuzsu-halom! Imádom! A színét, a fém apróságokat, úgy, ahogy van.

Sweet donut



Régóta kész vannak, csak a fotó friss. Bár most szalagon tartózkodik mindkettő, lehet, hogy kapnak valami hozzájuk illő láncocskát. A medálalappal se vagyok kibékülve...
Csak a mintával :)
Minta: Mano. Köszönöm, Kriszta!

Ugyanaz kétszer



Már egy ideje kész van, csak a fotó készült frissen. A zöldet én követtem el, a türkiz színűt pedig a kislányom. És még mondja valaki, hogy a gyöngyitisz nem fertőző...!
Minta: deEva. Köszönjük, Évi!

Spirál karkötő


Első spirál-alkotásom. Eredetileg nyakláncnak indult, aztán karkötő lett belőle. Jól megfér rajta a szitakötő és a szomorú cica. A színek sajnos, nem a legjobbak, napfény hiányában, így nem nagyon látszik, hogy a spirál rózsaszínű.

2010. október 18., hétfő

Borostyán medál


Végre elkészült a borostyán kisvirágos karkötő medálja. Sőt, annyira készen van, hogy azóta már új tulajdonosa örül neki. Viseld egészséggel, Évi!
(A fotóval nem vagyok kibékülve, nem az eddig használt géppel készült. Hát, nem is jók a színek...)

2010. október 7., csütörtök

Szalagos-gyűrűs rózsaszín


Egy kis szolid medál, halvány rózsaszínben. A Swarovski honlapján leltem ezt a mintát, innen te is letöltheted. Bár én nem a minta szerint haladtam, a végeredmény ugyanaz lett. A szalag pedig jótékonyan takarja a kezdéskor elkövetett hibát :)
Sebaj, a következő már rutin lesz...

2010. október 4., hétfő

Borostyán kisvirágos



Ennek a karkötőnek a mintáját egy francia gyöngyös oldalon találtam, már nem emlékszem, hogy hol. Persze, nem lett éppen olyan, mert azt túl vékonkának találtam, így dupla sorban fűztem. A nyaklánca készül, készül...